De juiste stoel voor u!

Het vinden van de juiste stoel is niet eenvoudig. Naast persoonlijke voorkeuren en de omgeving waarin hij moet worden geïntegreerd, hangt het af van vele andere factoren. Is het bedoeld als een kleine bijzetstoel als je bezoek hebt? Of als een comfortabel gestoffeerde leesstoel waarin u een dutje kunt doen? Bent u op zoek naar stof of leer? Moet de stoel kunnen draaien of zelfs achterover leunen?

Hoogwaardige stoffen, zachte bekleding en een aangenaam uiterlijk: dat zijn de belangrijkste kenmerken van een Vitra-loungestoel. Ontworpen voor ultiem comfort, een combinatie van natuurlijke materialen en fijn leer met vakmanschap, zijn onze loungestoelen perfect om te ontspannen en tot rust te komen.

 

De klassiek-moderne uitstraling, het functionele design en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de loungestoelen van Vitra levenslange metgezellen worden die aan volgende generaties kunnen worden doorgegeven. De grootste bijdrage van Vitra aan duurzaamheid is de lange levensduur van zijn producten. Om hun gebruik te verlengen, zijn de nieuwste toevoegingen aan het portfolio, zoals de HAL Lounge Chair en de vernieuwde versie van de Repos/Grand Repos nu uitgerust met afneembare stoffen of lederen bekleding.

Stel uw Lounge chair & ottoman samen en ontvang een cadeau! *

Lounge Chair & Ottoman, Grand Relax & Ottoman, Grand Repos/Repos & Ottoman/Panchina. Cadeau om te kiezen uit de volgende selectie: Solvay Stool (naturel of donker eiken), Cork Family (elk model), Wooden Side Table (klein).

Stel uw Hal Lounge Chair samen en ontvang de voetenbank cadeau! *

*Aanbieding geldig van 1 december 2022 tot 31 januari 2023