Sinds het begin heeft Ritzwell zijn originaliteit behouden. Het Japanse merk is trots op de schoonheid en het praktische nut van zijn meubelen.

Sinds de oprichting in 1992 is Ritzwell meubelen van hoge kwaliteit blijven maken, gemaakt van uitstekende materialen en met superieur vakmanschap.

Japans meubelmerk

Ritzwell is een Japans meubelmerk dat bij het hele proces betrokken is. Van ontwerp tot fabricage, alles vindt uitsluitend plaats in Japan.

Design dat de tand des tijds doorstaat

Ritzwell meubelen staan voor mooi design en comfort, en zijn bestand tegen veroudering. De warme en vredige sfeer die erdoor ontstaat, straalt af op het dagelijks leven.

Japans handgemaakt meubilair met tijdloos design

Het merk creëert tijdloze designobjecten waarmee de ontwerper en de eigenaar een sterk gevoel van verbondenheid ontwikkelen. Daarom wordt het vakmanschap van dit merk vervaardigd met verfijnde en geraffineerde materialen.

De nieuwe Ritzwell collectie - nieuwe producten in 2021

Exclusieve Leewise bank, MO bank, MT tafel en MO tafel.

In 2021 voegt Ritzwell aanvullingen toe aan de bestaande lijnen, absolute noviteiten. De combinatie van Japanse cultuur en gevoeligheid met minimalistisch design van internationale smaak is opnieuw aanwezig.

Een modulaire sofa completeert het gamma, gekenmerkt door zeer lage zittingen die uitnodigen tot zitten in de Japanse stijl. Dit is de exclusieve Leewise Sofa.

De MO brugbanken in houten structuur zijn verkrijgbaar in 2 vormen, langwerpig of vierkant. De MO brugbanken zijn verkrijgbaar in twee vormen, langwerpig of vierkant, en hebben dezelfde lijnen en afwerkingen als de bestaande MO collectie.

De MO tafellijn is ook uitgebreid met de introductie van de eettafel voor privé-eetkamers of vergaderruimtes. De MT tafel voegt een voorbeeld van elegantie en verfijning toe aan de collectie met zijn brede massief houten blad en slanke metalen poten.

De Ritzwell 2021 collectie biedt nieuwe mogelijkheden voor het creëren van warme en uitnodigende omgevingen.

Ritzwell in Brussel bij Ligne

In Brussel vind je Ritzwell alleen bij Ligne. Bezoek onze showroom in de Galeries Royales Saint-Hubert om enkele meubelen uit de nieuwe Ritzwell-collectie te ontdekken. Een selectie van Ritzwell meubelen is ook verkrijgbaar in de webshop hier.