Waarschijnlijk de meest comfortabele sofa ter wereld, dankzij de bekleding van Gellyfoam® en een grote hoeveelheid ganzenveren.

De Edra Grande Soffice sofa, ontworpen door Francesco Binfaré, biedt extreem comfort.

"Het is een sculptuur die het huis binnentreedt zoals een monument, een obelisk of een kathedraal de stedelijke ruimte binnentreedt. Het is zelf een architectuur, een primordiaal en gesofisticeerd hol", zo omschrijft Francesco Binfaré, de ontwerper van het Grande Soffice.

Francesco Binfaré

De Italiaan Francesco Binfaré, die als een van 's werelds meest vooraanstaande productontwerpers wordt beschouwd, maakte al op jonge leeftijd kennis met het artistieke leven. In een carrière van meer dan 60 jaar heeft hij samengewerkt met enkele van 's werelds meest vooraanstaande designmerken, waaronder Edra, voor wie hij iconische stukken zoals de Grande Soffice heeft ontworpen.

Een modulaire sofa met unieke kenmerken

Dankzij de gebogen lijnen en de zachte constructie is de armleuning ontworpen om maximaal comfort te bieden. De modulariteit maakt lineaire of hoekige composities van verschillende afmetingen en vormen mogelijk. De diepere elementen en de poefs bieden veel comfort en een vrijer gebruik van de sofa.

De absolute elegantie en soberheid van Grande Soffice komt tot uiting in de klassieke hoekige composities. De grote, intelligente, modulaire kussens en de zitting met Gellyfoam® bieden een ongeëvenaard comfort.

Zijn grote afmetingen zijn verrassend comfortabel voor twee personen per zitplaats. Een amalgaam van materialen, zowel technologische als natuurlijke, ondersteunt het lichaam en zorgt voor een optimaal welzijn.

Verkrijgbaar bij Ligne

Het Grande Soffice project staat voor elegantie en comfort. Een tijdloze sofa die lang meegaat.

Kom deze uitzonderlijke sofa uitproberen in onze showroom in de niet minder uitzonderlijke Sint-Hubertusgalerijen, op een steenworp van de Grote Markt in Brussel.

De Grande Soffice sofa is verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en afmetingen, verschillende stoffen en leersoorten, enz. U kunt het aanpassen aan uw omgeving en uw ruimte. De enige variabele die alle composities gemeen hebben, is het ongeëvenaarde comfort.