"We hebben een systeem van volle en lege ruimtes gecreëerd, waarbij we de verschillende dieptes gebruiken om een gevoel van verlengde oppervlakken te creëren, waarbij de verschillende elementen als zwevende vlakken ten opzichte van de vloer zijn." 

Monobloc en modulaire banken, poef. Grafiet gelakt stalen poten. Stalen frame. Elastische strips vering. Zitting gestoffeerd in gegradueerd polyurethaan/Dacron Du Pont met gewatteerde inzet van ganzenveren. Rugleuning en armleuningen bekleed met gegradueerd polyurethaan/Dacron Du Pont met doorgestikte inzet van ganzenveren en polyester vezelvlokken. Rugkussens bekleed met polyurethaan/ Dacron Du Pont of met ganzenveren. Afneembare hoes in stof of leder. Rugkussens en kussen hoge rugleuning met rol. Rugkussen bekleed met polyurethaan/ Dacron Du Pont of met zuivere ganzenveren. Afneembare buitenbekleding in stof of leder.

Beschikbaar op bestelling, de Piano Alto canapé is verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en tailles, verschillende tissus en cuirs, enz. 

Verkrijgbaar bij Ligne
Probeer deze uitzonderlijke canapé in onze showroom in de niet minder uitzonderlijke Galeries Saint-Hubert, op 2 passen van de Grote Markt van Brussel.